maanantai 25. heinäkuuta 2011

When every star fall brought you to tears againTotuus on
En voi syödä
Kun päätän, että haluan laihtua
En voi syödä
En mitään. Koska pelkään katoavani ahmimisen ja oksentamisen kierteeseen.
En usko itseeni. En usko, että voin pitää yhden leivän yhdessä leivässä.
Siksi en voi syödä.
Mitä jos kontrollini pettää?
Ei, ei, niin ei käy.
Pysyn kaukana ruoasta ja kaikki menee hyvin.
Minä nauran ja olen iloinen.
Mutta mietin usein, kuinka paljosta joudun unelmani takia luopumaan.
Treffit ravintolassa ovat täysi mahdottomuus, popcornit elokuvateatterissa...
Niin monesta jättäydyn sivuun, jotta onnistuisin tässä.
Ainoassa asiassa jonka osaan.Punapää, nyt puhun suoraan sinulle. Koska tiedän, että luet tämän ennemmin tai myöhemmin. Minä en aio tapattaa itseäni ja tiedän rajat, tiedän milloin laihuus ei ole enää kaunista. En aio tuhota terveyttäni tällä. En. Haluan vain sirot reidet ja kapean vyötärön, en harvoja hiuksia, kylmää ihoa ja heikkoa oloa. Joten älä huolehdi. Minä pärjään aina. Olethan sen huomannut?Kolmas päivä syömättä, shoppailua ja kipeä nilkka.
Ostin uuden ihanan nahkatakin. Ja tavallisen valkoisen topin, sellaisen ihanan, ison
johon voisin vaikka leiriytyä, tunikan ja uudet kivipestyt tummat farkut alennusmyynnistä.

2 kommenttia:

läheinen kirjoitti...

muista et minäkuva voi leventyy peilis jos laihtuu eikä välttist oo enää kartal.. en haluis sulle sellast oloo ettet syö ja sit ku haluaisitki ni pelkästä ruuan hajusta oksennat vaan happoja, koko ajan on vaan paha olo nälän takii mut silti syöminen oksettaa.. älä pliis alota ongelmii syömisen kaa ku anoreksiast on äärimmäisen vaikee päästä irti kymmenienkää vuosien jälkee. etkä haluu olla lopun elämääs pakkohoidossa kerta toisensa jälkee.. pliis nyt ku oot viime aikoina voinu hyvin ni älä oikeest enää tahaltee sairastu. koska mä kyllä sit kerron ku oot luuranko mut sillon sun parantuminen on todennäkösesti liian myöhästä. sori et avaudun tääl näin isosti mut oikeesti toivon et tajuut mihin lähdet ja et mitä jos se riistäytyy käsistä.. mun painoindeksi oli enemmän ku sul ja oon jo alottanu sen lihotuskuurin.. sulla on just nyt täysin täydellinen kroppa(paitsi et saisit kyl vähä syödä enemmän) älä nyt pilaa sitä. jos haluisit tehä jotain ni käy mielummin salilla ja syö normaalisti, lopputulos näyttää paremmalta ku et kroppas imee lihakset ja rinnat pois ravinnon puuttees. ja, kilot tulee syömättömyydes aina takas, ku käyt säästöliekil ni se tekee mitä vaan et rasvat kertyy normaaliks. ei ne anorektikot oikeesti mitään lihaskimppui oo, usko et sult kyl lähtee samal lihaksetki

sori tää saarna mut pidän huolta ja nää kaikki on ihan totta et mieti vähä

SILVERDROPS kirjoitti...

Sun pitäs kyllä syödä edes vähäsen :/ Mutta tiiän kyl tunteen, yksi leipä ei jää yhteen leipään, vaan johtaa kolmeen seuraavaan + kaakaoo + jtn keksii tai kakkuu tai muuta paskaa. Oon vaan syönyt viime viikot ihan simona ja lihonnut jtn 2kg paris viikos. Olispa mulla yhtä hyvä itsehillintä kun sulla..