torstai 20. tammikuuta 2011

You've got to get yourself together


You've got stuck in a moment
 And now you can't get out of it
Don't say that later will be better
 Now you're stuck in a moment
And you can't get out of itKuivuneita kyyneliä ripsissä, oksennukselta tuoksuvat sormet. Lisää itkua ja tupakkaa ahdistukseen.
Lisää pettymyksiä päivä päivältä. Lisää ahdistusta, askel askeleelta. Lisää ongelmia sitä mukaa, kun saan edellisen selvitettyä. Toivon niin, todella, suljen silmäni ja toivon. Toivon vain, että voisin olla laiha. Toivon, että en ahdistuisi näin paljon syömisestä. Toivon, että olisin vapaa kaikista siihen liittyvistä tunteista. Toivon, että voisin olla laiha, ja silti nauttia elämästä ja ruoasta. Ainakin silloin tällöin. Lounas nopeasti sisään ja vielä nopeammin ulos. Järkyttävä ahdistus, hyperventilaatio-kohtaus, itkua ja huutoa, sormet kurkkuun ja itsensä piiskaamista ja haukkumista kuntopöyrällä. Tämä on SAIRASTA!

...Tai sitten tämä on vain laihuuden hinta.


Olen hukassa itsessäni. Pahemmin, kuin koskaan aiemmin.


Minun on asetettava selkeät rajat syömiselleni.
Mitä & milloin. Ehkä sitten en sortuisi enää niin helposti.

Yritän ajatella positiivisesti. Ajatukseni pyörivät faktoissa. Jos se väite, että pitäisi syödä yli 7000 kaloria, että lihoisi kilon, pitää paikkansa, minulla ei pitäisi olla mitään hätää. Kuuntelen ylipirteää musiikkia pitääkseni ajatukset hyvissä asioissa. Huomenna on uusi mahdollisuus. Odotan niin sitä hetkeä, kun saan painaa pääni tyynyyn ja voin huokaista helpotuksesta. Tosin, aamulla minua odottaa taas se sisälläni tapahtuva jokapäiväinen verinen taistelu. Joku sisälläni sanoo sinun pitää syödä! Jos tottelen tätä ääntä, toinen huutaa täyttä kurkkua, haukkuu läskiksi ja laiskaksi. Se toinen ääni, mahdollisen syömishäiriön ääni. Pelkään sen ääneen huutoja. En halua kuulla niitä huomenna. Haluan kuulla sen kuiskivan korvaani ihania asioita puntarilla ja tuntea sen kädet silittämässä päätäni, kun olen päässyt tavoitteeseeni.You gotta stand up straight, carry your own weight
'Cause tears are going nowhere baby
U2 - Stuck In A Moment

Ei kommentteja: